Працівники клубу Otel' у Києві звинуватили поліцейських у крадіжці

Внутрішнє подвір'я клубу.

Внутрішнє подвір'я клубу. Фото: Сергій Зубченко/Google Maps

Події
03 липня 2022 19:30

Поліцейські увірвалися в ніч з 1 на 2 липня на територію клубу Otel', вкрали спальні мішки, інструменти, воду, кидали каміння у вікна та зламали одну зі стін. У цьому звинувачують співробітників МВС один із працівників закладу Юрій Ліфшиць та його власник Павло Дергачов.

Події, за словами Лівшиця, виглядали так. За десять хвилин до настання опівночі поліцейські здійснили рейд за адресою вулиця Нижньоюрківська, 31. Там розташовується один із відомих центрів нічного життя Києва. Останнім часом поліцейські перевіряють дотримання клубами комендантської години.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На момент рейду у дворі знаходилася одна людина, а самі заклади були закриті. Хоча жодних порушень виявлено не було, поліцейські зламали технічну стіну в майстерню "Лазня", після чого зламали задні двері клубу Otel', а там, як стверджує Лівшиць, вкрали кілька спальників та питну воду. Крім того, люди у формі намагалися розбити вікно клубу Closer.

У групі поліцейських, при цьому, перебували спецназівці та прес-офіцер.

У коментарях до запису Ліфшиця про інцидент викладено два відео, як поліцейські кидають каміння у вікно клубу Closer (він знаходиться на тій самій адресі). Також там з'явився коментар від власника Otel Павла Дергачова, який додав, що поліцейські вкрали також набір ключів Dnipro-M та шуруповерт.

Поліція Подільського району підтвердила виданню The Village Україна факт здійснення нічного рейду на Нижньоюрківську. За версією поліції, правоохоронці знайшли там 6 порушників комендантської години. Крадіжку поліція заперечує.

Фото: facebook.com/lipshitc1Фото: facebook.com/lipshitc1

Фото: facebook.com/lipshitc1Фото: facebook.com/lipshitc1

Фото: facebook.com/lipshitc1Фото: facebook.com/lipshitc1

Фото: facebook.com/lipshitc1Фото: facebook.com/lipshitc1
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах