В Україні виявили вже більше 1600 неідентифікованих тіл

В Україні виявили вже більше 1600 неідентифікованих тіл.

В Україні виявили вже більше 1600 неідентифікованих тіл. Фото: kievvlast.com.ua

Події
04 липня 2022 18:13

Із початку повномасштабного вторгнення Росії, 24 лютого 2022 року, і дотепер правоохоронці нарахували загалом понад 1600 неідентифікованих тіл.

Про те, що масштаби звірств окупантів можуть бути в рази більшими, оскільки зараз немає доступу до тимчасово окупованих територій, повідомила заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко.

За її словами, наразі в Київській області виявили найбільше закатованих тіл мирних українців.

"І там дійсно у кожному окремому випадку тіло оглядалося і направлялося на проведення експертиз, встановлювалася причина смерті. Але хочу сказати, що не у кожному випадку може бути проведена експертиза на предмет сексуального насильства", - підкреслила заступниця.

Вона пояснила, що, наприклад, якщо говорити про ту ж Київщину, то там дуже багато знаходили повністю обгорілих тіл, і в такому стані тіло вже не може піддаватися жодним експертизам. Окупанти навмисне спалювали тіла, щоб приховати сліди інших злочинів.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що Мешканця Бучі судитимуть за державну зраду. Чоловік проводив проросійську пропаганду серед жителів окупованого міста, здійснював психологічний та фізичний вплив на місцевих мешканців, щоб придушити можливий опір рашистам.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах