У Києві зловили злодіїв, які крадуть дитячі іграшки з магазинів

У Києві зловили злодіїв, які крадуть дитячі іграшки з магазинів.

У Києві зловили злодіїв, які крадуть дитячі іграшки з магазинів. Фото: comfy.ua

Події
10 липня 2022 19:12

У затриманих у столиці співробітниками поліції злодіїв була незвичайна спеціалізація - вони виносили з магазинів дитячі конструктори Lego.

Хоча крадіжка дитячих іграшок може здатися, на перший погляд, дрібною і незначною, це не так. Деякі іграшки можуть дорівнювати за ціною дорогому одягу або прикрасам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, днями з одного дитячого супермаркету у Києві вкрали чотири набори іграшок на суму понад 60 тисяч гривень. З мережевого магазину на бульварі Лесі Українки винесли непомітно для охорони 4 набори конструкторів LEGO Technic Бульдозер. Кожен із них коштує дуже дорого – 15 тисяч гривень, що пояснюється складністю гри – бульдозером у зібраному вигляді можна керувати зі смартфона за допомогою спеціальної програми.

Хоча охорона злодіїв не помітила, вони засвітили обличчя на камерах, встановлених у супермаркеті. Проте їх зовнішність була незнайома правоохоронцям, тому для затримання знадобилася ціла спецоперація.

Поліцейські почали переглядати в інтернеті оголошення про продаж конструкторів LEGO, і незабаром виявили виставлені на продаж 4 набори з бульдозером. Знижка від злодіїв була щедрою – кожен конструктор коштував на кілька тисяч гривень дешевше, ніж у магазині.

Після цього поліцейські домовилися зі злодіями про зустріч і під виглядом покупців прийшли за "купівлею" у цивільному одязі.

Обох злодіїв було затримано. Наразі їм загрожує до 8 років в'язниці. Також є непідтверджена поки що інформація, що вони займалися крадіжкою дитячих іграшок і раніше, і крадіжка бульдозерів – лише один із епізодів їхньої злочинної діяльності.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах