Інноваційний вейпінг: новинка від канадських друзів вже в Україні

Інноваційний вейпінг: новинка від канадських друзів вже в Україні.

Інноваційний вейпінг: новинка від канадських друзів вже в Україні. Фото: надано рекламодавцем

Події
26 липня 2022 14:31

Проста та ефективна заміна традиційних сигарет - це реально з новим вейпом від канадського виробника.

Сучасні люди потребують сучасних рішень - класичні сигарети вже давно не влаштовують багатьох курців, а серед електронних пристроїв багато таких, що є неекологічними або вимагають "танців з бубном" на кшталт перезаповнення. Одноразові продукти для вейпінгу є дуже популярними, але ж вони містять літій-іонний акумулятор і викидаються на смітник після використання.

Компанія STLTH Vape пішла альтернативним шляхом: маючи пристрій STLTH, ви можете обирати серед 17 ароматів (картриджів) та перезаряджати свій пристрій багаторазово, використовуючи різні смаки.

У STLTH є два типи картриджів: оригінальні (міцні) та інноваційні картриджі STLTH Х. Картриджі STLTH забезпечують додатковий аромат і потужний потік повітря, водночас набагато менше шкодять навколишньому середовищу. Більше не доведеться обирати між продуктивністю та екологічністю. Рідини для електронних пристроїв були спеціально розроблені під нові Х-картриджі для більш насиченого смаку, потоку повітря та утворення пари.

Х-картриджі трошки довші за оригінальні, адже містять новий абсорбуючий матеріал і водночас підтримують таку саму місткість рідини для електронних пристроїв, що й оригінальні картриджі.

Найкраща альтернатива

STLTH - це випарник, призначений для дорослих, який є максимально простою, ефективною та зручною альтернативою традиційним сигаретам. Він складається з трьох частин: акумулятора, картриджа та USB-кабелю. До речі, місткий акумулятор 470 mAh робить пристрій надзвичайно зручним для щоденного використання дорослими курцями. Під час внутрішнього випробування було виявлено, що більшість користувачів можуть зробити приблизно 200 затяжок за один заряд.

Кожен картридж містить запатентовану нікотинову рідину на основі солі. До складу входять пропіленгліколь, рослинний гліцерин, нікотин, а також натуральні та штучні ароматизатори харчового ступеня чистоти.

Інноваційний вейпінг: новинка від канадських друзів вже в Україні.Інноваційний вейпінг: новинка від канадських друзів вже в Україні. Фото: надано рекламодавцем

Усі картриджі заповнюються, збираються та упаковуються на заводі в Онтаріо, тоді як більшість альтернативних картриджів виготовляються та заповнюються в Китаї. Якість кожного картриджу ретельно контролюється, тож коли ви користуєтеся STLTH, ви можете бути впевнені, що рідина для електронних пристроїв відповідає всім канадським нормам і має сертифікат ISO 9001.

Чому STLTH?

Засновники компанії розповіли:

  • Ми забезпечуємо оптимальний рівень доставки нікотину - міцний 50 мг/мл.
  • Ми пропонуємо 17 унікальних смаків (12 оригінальних та п’ять у лінійці Х).
  • Пристрій забезпечує оптимальний рівень пари при підсиленні смаку, з дотриманням високого рівня безпеки.
  • Простий і зручний у використанні: кожен компонент легко приєднується один до одного, а потужний акумулятор дозволяє максимально довго насолоджуватись процесом.
  • Ми використовуємо тільки високоякісні матеріали, а також гарантуємо високий рівень безпеки продукції.

Простий та ефективний, пристрій ідеально підходить для використання щодня дорослими курцями, які шукають надійну альтернативу звичайним сигаретам. При цьому виробник не належить і не має відношення до великих тютюнових компаній. STLTH Vape є незалежними виробником і пишається тим, що пропонує заміну традиційним тютюновим виробам. "А в непрості часи для України ми тим більше раді запустити проект, що допоможе економіці сплатою податків та новими робочими місцями", - кажуть засновники.

Вартість упаковки з двох картриджів становить 290 гривень, вартість пристрою - 299 гривень.

Інноваційний вейпінг: новинка від канадських друзів вже в Україні.Інноваційний вейпінг: новинка від канадських друзів вже в Україні. Фото: надано рекламодавцем
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах