Стали відомі подробиці про чоловіка, який під Києвом убив та розчленував свою подругу

Вбивця на мітингу.

Вбивця на мітингу. Фото: ctrana.online

Події
12 липня 2022 21:47

Виявилося, що холоднокровний вбивця з Київської області вів блоги в інтернеті, проводив там психологічні тренінги, брав участь у шоу, присвяченому весіллю. А за фахом він був юристом.

Нагадаємо, сьогодні Vgorode вже писав про страшний злочин, який стався ще в травні в одному з сіл Обухівського району. Чоловік убив свою співмешканку, розчленував тіло, сховав деякі частини тулуба у валізу та виніс до каналу біля насосної станції. Під час затримання у нього знайшли гранату.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Підозрюваного заарештували, йому загрожує до 15 років ув'язнення. Його звинувачують за ч.1 ст. 115 КК (навмисне вбивство) та ч.1 ст. 263 (незаконне зберігання боєприпасів).

Як виявилося, дівчина, яку коханий розрізав на частини, проживала у Києві із сином, куди повернулася лише у лютому з Польщі. Саме у столиці вона познайомилася, на свою голову, з юристом, який став її вбивцею. Мотив злочину – ревнощі.

Як повідомляє "Країна" з посиланням на свої джерела в МВС, заарештований за вбивство - Петро Бігун, йому 37 років. Працював він адвокатом та слідчим, брав участь у кастингах для шоу. На ток-шоу він описував себе як ідеального чоловіка. Серед інших, він брав участь у 5-му сезоні шоу "Весілля наосліп" у 2019 році.

У його кар'єрних планах було стати депутатом – чи то Верховної Ради, чи, хоча б, Київської міськради. В український парламент він балотувався 2019 року по мажоритарному округу, але програв вибори. А вже наступного року він йшов до Київської міської ради від "Правого сектору".

Вбивця очолював адвокатське бюро "Бігун Бенджамін", а всього на нього зареєстровано аж 5 компаній.

Стали відомі подробиці про чоловіка, який під Києвом убив та розчленував свою подругу фото 1Стали відомі подробиці про чоловіка, який під Києвом убив та розчленував свою подругу фото 1

Вбивця на шоу Вбивця на шоу

Одне із фото вбивціОдне із фото вбивці Фото: ctrana.online

Вбивця вів ФейсбукВбивця вів Фейсбук Фото: ctrana.online

Канал убивці на YoutubeКанал убивці на Youtube Фото: ctrana.online
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах