Що відомо про дівчинку, яка загинула у центрі Вінниці, та її матір

Що відомо про дівчинку, яка загинула у центрі Вінниці, та її матір.

Що відомо про дівчинку, яка загинула у центрі Вінниці, та її матір. Фото: Instagram_l.i.z.i.love

Події
14 липня 2022 19:08

Фото дитини з візочком, яку вбила російська ракета, шокувало мільйони людей. Її маму у тяжкому стані відвезли до реанімації.

Нагадаємо, 14 липня, близько 11 години російські окупаційні війська з акваторії Чорного моря завдали ударів високоточними крилатими ракетами "Калібр" з підводного човна по центру Вінниці. Внаслідок ракетного удару загинуло три дитини, ще четверо отримали поранення.

3-річна Ліза загинула відразу на місці, а за життя її мами Ірини зараз борються медики. Мати разом з донькою цього дня проходили біля майдану Перемоги, йшли із занять у логопеда і саме в той момент прилетіли ракети росіян.

Що відомо про дівчинку, яка загинула в центрі Вінниці, та її матір.Що відомо про дівчинку, яка загинула в центрі Вінниці, та її матір. Фото: ДСНС

Що відомо про дівчинку, яка загинула в центрі Вінниці, та її матір.Що відомо про дівчинку, яка загинула в центрі Вінниці, та її матір. Фото: ДСНС

У Лізи трисомія за 21 хромосомою (синдром Дауна), однак вона була дуже здібною та життєрадісною. У своєму Instagram Ірина часто ділилася фотографіями та відео, як вони з донькою проводять час. Вчора жінка написала пост про кризу 3-х років, в якому розповіла, що Ліза останнім часом стала неслухняною і тому записала її до психолога.

Не виключенням став і сьогоднішній день. Ірина в сторіз показала відео, де вони з Лізою йдуть до логопеда, а згодом опублікувала фото, як її донька працює на заняттях.

3-річна Ліза на заняттях.3-річна Ліза на заняттях. Фото: Instagram_l.i.z.i.love

Завтра, 15 липня, у Вінниці та області оголошено день жалоби.

Станом на 16:35 відомо про 21 загиблу особу (3 них 3 дитини), 52 особи госпіталізовано (з них 4 дитини), у важкому стані перебувають 34 особи. Наразі тривають пошуки 42-х осіб, з якими відсутній зв'язок, повідомляють у ДСНС.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах