Що відбувається у кінотеатрі під час повітряної тривоги

Що відбувається в кінотеатрі під час повітряної тривоги – правила від "Мультіплексу".

Що відбувається в кінотеатрі під час повітряної тривоги – правила від "Мультіплексу". Фото: multiplex.ua

Події
15 липня 2022 20:03

Якщо звучить сирена, чи глядачі зможуть доглянути фільм? А якщо сирена звучатиме дуже довго? Чи можна повернути гроші за квиток? Відповіді на ці питання дала одна із найбільших мереж кінотеатрів в Україні.

Багатьох людей, які не ходили до кінотеатру з початку повномасштабної війни, цікавить, що відбувається у кінозалі під час перегляду, якщо у місті включають сирени повітряної тривоги. Мережа кінотеатрів "Мультиплекс" роз'яснила порядок дій у разі оповіщення про можливі обстріли.

Відразу після того, як оголошено повітряну тривогу, залишатися в залі не можна, глядачі повинні покинути кінозал, а сеанс переривається. Працівники кінотеатру теж мають пройти до укриття.

Чи буде продовжено фільм, залежить від тривалості повітряної тривоги у місті. Якщо вона триває менше 30 хвилин (що найчастіше і буває), то показ фільму буде продовжено.

Якщо тривога триває більше півгодини, то доглянути фільм, на жаль, не вийде. При цьому повернути гроші за квиток теж не вийде - на час воєнного стану "Мультіплекс" скасував повернення грошей на рахунок, з якого купили квиток. Глядачу вiдсилають промокоди, які дають право наступного відвідування кінотеатру, причому категорія місць у залі зберігається та сама.

Якщо квитки були куплені в самому кінотеатрі в касі, то обмін квитків на новий сеанс можливий одразу після завершення повітряної тривоги, що тривала більше півгодини, або в інший день, але не пізніше ніж за 14 днів з дати сеансу, перерваного повітряною тривогою.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах