У метро Києва у неділю пройде книжковий флешмоб

У метро Києва у неділю пройде книжковий флешмоб.

У метро Києва у неділю пройде книжковий флешмоб. Фото: freepik.com

Події
23 липня 2022 18:57

Завтра люди у столичному метрополітені читатимуть книги у вагонах. Таку акцію проводить Київський книжковий клуб.

Метою заходу є привернення уваги до книг, до процесу читання, а також банальна розвага для молоді та бажання позбавити пасажирів підземки від непотрібних стереотипів. Крім того, організатори сподіваються, що учасники флешмобу зможуть знайти нових друзів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Взяти участь у флешмобі може кожен охочий, пише "Вечірній Київ". Завтра треба взяти із собою книгу, прийти на одну зі станцій метро, де пройде старт заходу, зайти у вагон, сісти та почати читати.

Перше місце зустрічі учасників – 11:00 на метро "Червоний Хутір". Усі разом їдуть до "Золотих воріт", переходять на "Театральну", потім рухаються на "Академмістечко", де чекають другої черги учасників.

Друге місце зустрічі – о 12:00 на метро "Академмістечко". Звідти всі їдуть на "Арсенальну", не забуваючи читати книги, потім піднімаються на ескалаторі і, не виходячи з метро, роблять відео і фото. Потім від "Арсенальної" їдуть на "Театральну", переходять на "Золоті Ворота", а звідти – одну зупинку до "Палацу Спорту". Переходять на "Льва Толстого", звідти їдуть на "Героїв Дніпра".

Третє місце зустрічі – о 13:00 на станції "Героїв Дніпра". Звідти учасники їдуть на "Площу Льва Толстого", потім разом виходять до парку ім. Шевченка, де фінiшують.

Четверте місце зустрічі – 14:00 у парку Шевченка. Звідти їхати вже нікуди не потрібно, учасники проведуть у зеленій зоні пікнік та спілкуватимуться. Для участі у пікніку потрібно з собою взяти напій, улюблену їжу та плед (підстилку) для сидіння на траві.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах