Відома газета The New York Times відкриє в Києві бюро

Відома газета The New York Times відкриє в Києві бюро.

Відома газета The New York Times відкриє в Києві бюро. Фото: mullermartini.com

Події
23 липня 2022 21:46

Видання The New York Times є одним із найвідоміших та найавторитетніших ЗМІ не лише у США, а й у світі. Зважаючи на підвищену увагу до України на всій земній кулі, було прийнято рішення відкрити бюро газети в Києві.

Як йдеться в повідомленні The New York Times, видання висвітлюватиме насамперед зміни в житті мільйонів українців, які були викликані війною, та хроніку військових дій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Київське бюро The New York Times регулярно писатиме не лише про події військового протистояння України російськiй агресії, що йде вже 5 місяців. Також журналісти в Україні висвітлюватимуть суміжні з війною теми: зміни світового правопорядку через агресію РФ проти суверенної держави, енергетичну проблему через перебої з постачаннями російських енергоносіїв та переходом на зелену енергетику, проблему вивезення продовольства та можливого голоду в країнах третього світу.

Київське бюро The New York Times очолив Ендрю Крамер. Цей журналіст працював у газеті ще з 2005 року, причому з темою України він добре знайомий. Ендрю писав про Україну спочатку, працюючи у московському бюро видання, а у 2014 році він був військовим кореспондентом у зоні АТО.

Також Ендрю Крамер працював у таких відомих виданнях, як Associated Press та The Washington Post.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах