Переселенці, зруйновані будинки, повітряна тривога: статистика по Києву на 150 день вторгнення

Переселенці, зруйновані будинки, повітряна тривога: статистика по Києву на 150 день вторгнення.

Переселенці, зруйновані будинки, повітряна тривога: статистика по Києву на 150 день вторгнення. Фото: t.me/KyivCityOfficial

Події
23 липня 2022 23:29

Київська міська адміністрація до 150 днів повномасштабної війни України з Росією підготувала низку цифр, які відображають, як проходила війна останні 5 місяців у столиці України.

З 24 лютого до 23 липня у Києві 458 разів звучали сирени повітряної тривоги. За підрахунками, які були опубліковані КМДА в офіційному телеграм-каналі, від російських обстрілів було пошкоджено та/або зруйновано понад 640 житлових будинків та об'єктів інфраструктури. На даний момент у Києві відновлюють 11 житлових будинків.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також КМДА повідомляє, що продовжується реконструкція маршрутів міського транспорту, які були пошкоджені у війну. Рух відновлено на понад 4,5 км тролейбусної контактної мережі. 50 метрів нових рейок було встановлено на пошкодженій трамвайній лінії, також два стрілочних переводи та близько 600 шпал.

За 150 днів війни у Києві знайшли притулок тимчасові переселенці з інших регіонів. Тільки переселенців, що пройшли реєстрацію в столиці, налічується близько 100 тисяч, з них 15 тисяч - це діти.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах