Усі охочі можуть замовити напис на снаряді чи ракеті з "вітанням" для росіян

Усі охочі можуть замовити напис на снаряді чи ракеті з "вітанням" для росіян.

Усі охочі можуть замовити напис на снаряді чи ракеті з "вітанням" для росіян. Фото: lviv.media

Події
30 липня 2022 07:09

В Україні запустили стартап, де усі охочі можуть "передати приветствие" рашистам написом на снаряді чи ракеті. Для цього треба лише задонатити ЗСУ.

Український благодійний фонд "Повернись живим" у співробітництві з громадською організацією "Мілітарний" та українським стартапом Empat запровадили ініціативу Revenge.

За донат у розмірі від 500 доларів волонтери передадуть текст із побажанням військовим і ті напишуть його на снаряді, який полетить у бік росіян. Потім замовники отримають фотодоказ виконаного замовлення.

Вартість напису обумовлено, перш за все, великою вартістю снарядів. Задонатити і передати "привіт" рашистам можна за посиланням.

Один із засновників проєкту Empat Назар Гулик розповів, що основною аудиторією стартапу є іноземці, але разом із цим не виключають, що більше донатів надійде від українців.

"Яка причина вашого бажання помститися Росії? Зруйновані людські життя і розбиті мрії? Десятиліття окупації та розстріляні революції? Рукотворний голод і глобальні штучні катастрофи? Допоможіть українським солдатам покарати Росію за все", – йдеться на сторінці стартапу.

Наразі тексти вже розмістили на 26 снарядах, зокрема замовлення надходили з Великої Британії, Німеччини, Канади, Польщі, Гонконга, Бельгії, США та Нідерландів. Серед повідомлень - бажання помсти за катастрофу MH17, за Катинь, за розстріляну Празьку весну 1968 року.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що суд у Києві змінив вирок за однією з найвідоміших справ про військові злочини російської армії в Україні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах