Стало відомо, чи відкриватимуть ресторани McDonald`s в Україні у серпні

Стало відомо, чи відкриватимуть ресторани McDonald`s в Україні у серпні.

Стало відомо, чи відкриватимуть ресторани McDonald`s в Україні у серпні. Фото: retailers.ua

Події
01 серпня 2022 16:24

В українському офісі McDonald`s повідомили, що плани про відкриття ресторанів у серпні неправдиві. Компанія має амбіційні плани щодо відновлення роботи в окремих регіонах, однак конкретного рішення, планів та графіків відкриття немає.

Нагадаємо, мережа McDonald's припинила обслуговувати відвідувачів з першого дня повномасштабного вторгнення Росії на територію України, 24 лютого 2022 року. Усі продукти, що тоді залишалися на складах, передали на гуманітарні потреби українців. Зараз компанія продовжує займатися гуманітарною допомогою та виплачує зарплати 10 тисячам співробітників.

Про те, що в нинішній ситуації керівництво компанії не може озвучити конкретні плани, розповіла OBOZREVATEL керівниця відділу зв’язків із громадськістю компанії Алеся Муджирі.

Вона лише порадила слідкувати за оновленнями, адже як тільки у McDonald`s з’явиться якісь плани, українцям повідомлять про них. На жаль, зараз планів відкривати ресторани в серпні немає, втім є амбіції відновити роботу в майбутньому, повідомила Муджирі.

Раніше про те, що вкінці літа можуть відкритися заклади McDonald's, розповів керівник одного з київських ресторанів на умовах анонімності виданню Forbes.  

СЕО мережі Юлія Бадрітдінова не назвала строки відкриття ресторанів і відмовилася коментувати перемовини з МЗС. Однак розповіла, що керівництво McDonald's працює над відновленням протоколів безпеки, перевіряють чи мають заклади поряд бомбосховища.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах