Чоловіка, який застосував газовий балончик у метро Києва, затримали

Чоловіка, який застосував газовий балончик у метро Києва, затримали

Чоловіка, який застосував газовий балончик у метро Києва, затримали

Події
05 серпня 2022 23:47

Хуліган, який пирскав з балончика в обличчя жінці на станції метро, виявився неодноразово засудженим карним злочинцем. Київська поліція його затримала дуже швидко.

Нагадаємо, інформація про інцидент з'явилася 4 серпня у середині дня. На станції метро "Площа Льва Толстого" невідомий чоловік розпорошив якусь речовину з газового балончика, через що пасажири почали кашляти та задихатися. Він цілився жінці в обличчя, причому без жодного приводу з її боку. В результаті люди, які були присутні на платформі, також відчули дію газу та постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами начальника Шевченківського управління поліції Ігоря Падюка, на місце приїхали співробітники карного розшуку, працювала слідчо-оперативна група, яка швидко виявила порушника. Ним виявився рецидивіст, котрий давно був на поганому рахунку в київській поліції.

Затриманий чоловік 1970 року народження був кілька разів судимий за скоєння пограбування та розбійного нападу. Він скоїв крадіжку у приміщенні кафе на вулиці Богдана Хмельницького, непомітно для одного з клієнтів укравши у нього барсетку, в якій було 1500 доларів США та 600 гривень.

За використання балончика у метро проти пасажирів йому світить нова кримінальна справа - за статтею 125 КК "Умисне легке тілесне ушкодження". Рецидивістові загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи терміном до двохсот годин, або виправні роботи терміном до одного року.

Фото: kyiv.npu.gov.uaФото: kyiv.npu.gov.ua
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах