Стало відомо, хто найчастіше порушує комендантську годину у Києві

Стало відомо, хто найчастіше порушує комендантську годину у Києві.

Стало відомо, хто найчастіше порушує комендантську годину у Києві. Фото: youtube.com/c/СМАЧНАКРАЇНА

Події
07 серпня 2022 17:21

Журналіст "1+1" здійснив разом із бійцями тероборони нічний рейд лівим берегом Києва та з'ясував, які люди ходять і їздять столицею в нічний час, коли будь-яке пересування громадян без перепусток заборонено.

Ведучий шоу "Твій день" на каналі "1+1" Костянтин Грубич взяв із собою на нічне патрулювання своїх дітей – сина та доньку. Вони приєдналися до патруля спецпідрозділу ДФТГ "Хорт". З'ясувалося, що порушників комендантської години поменшало, ніж було навесні. Проте їх все одно багато.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У першу ж годину патрулювання було спіймано жінку, яка нетверезою сіла за кермо і швидко поїхала нічними вулицями столиці зустрічною смугою. Зупинити її вдалося після попереджувальних пострілів у повітря та погоні.

Зазвичай затримані – не диверсанти, а звичайні п'яні люди. Представники тероборони кажуть, що через таких безвідповідальних громадян, для яких війни начебто не існує, складніше ловити справжніх ворогів, які вночі можуть пересуватися столицею.

П'яні зазвичай щось святкують уночі, також часто їздять за кермом. Так, лише "Хорт" за останній місяць упіймав 10 нетверезих водіїв. Більшість п'яних відпускають після розгляду на місці, в деяких випадках їх доводиться везти до відділення поліції. Штрафу на порушення комендантської години досі немає.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах