Опубліковано алгоритм роботи ТРЦ Києва під час повітряної тривоги

Опубліковано алгоритм роботи ТРЦ Києва під час повітряної тривоги.

Опубліковано алгоритм роботи ТРЦ Києва під час повітряної тривоги. Фото: Vgorode

Події
12 серпня 2022 21:48

Київська міська військова адміністрація розробила порядок дій відвідувачів у торгових центрах у разі сигналу повітряної тривоги.

Через повномасштабну війну з Росією, щоденних обстрілів українських міст стала актуальною розробка спеціального алгоритму дій у разі повітряної тривоги. У Київській міській військовій адміністрації написали та опублікували порядок дій як для власників ТРЦ, так і для відвідувачів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відвідувачі повинні володіти інформацією, як діяти у разі надзвичайної ситуації, дотримуватись правил поведінки в місцях скупчення людей, стежити за всіма оповіщеннями, які оголошуватимуться в будівлі ТРЦ, та дотримуватись усіх вказівок. Забороняється залишати без нагляду дітей.

Також в алгоритмі сказано, що при оголошенні евакуації необхідно залишити будівлю ТРЦ, при цьому користуючись не ліфтом, а сходами, і пройти у притулок за вказівниками. Дійшовши до притулку, потрібно зайняти там місце і чекати на закінчення повітряної тривоги.

Якщо укриття поруч немає, то рекомендується сховатися за бетонними плитами, бордюром, лягти в поглибленнях у землі, згрупуватися і закрити голову руками. Також військова адміністрація радить зберігати спокій та надавати допомогу всім, кому така допомога потрібна.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах