В Обухівському районі шахраї збирали гроші, нібито для військових, від імені військової адміністрації

В Обухівському районі шахраї збирали гроші, нібито для військових, від імені військової адміністрації.

В Обухівському районі шахраї збирали гроші, нібито для військових, від імені військової адміністрації. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Події
14 серпня 2022 21:58

Аферисти на Київщині вигадали оригінальну схему збагачення - від імені Обухівської військової адміністрації вони збирали гроші з місцевих підприємців.

Двоє молодих людей, які переїхали до столичного регіону з Дніпра, протягом двох місяців реалізовували схему незаконного збагачення. Вони надсилали листи бізнесменам Обухівського району Київської області з проханням пожертвувати гроші, нібито на допомогу ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Листи були написані від імені голови Обухівської військової адміністрації. Оформлялися документи на фірмовому бланку з гербом України та печаткою. Діями шахраїв зацікавилася поліція. Обухівські правоохоронці знайшли зловмисників та затримали їх. Розслідування показало, що голова Обухівської РВА не має відношення до розсилки листів.

Наразі поліцейські перевіряють аферистів щодо аналогічних злочинів в інших районах Київщини та інших регіонах України. Затриманим загрожує до 3 років ув'язнення за ч.1, ч. 2 ст. 190 та ч. 4 ст.358 Кримінального кодексу України.

Фото: facebook.com/pol.kyivregionФото: facebook.com/pol.kyivregion
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах