По зруйнованих містах Київщини водитимуть екскурсії для туристів

Зруйнованими містами Київщини водитимуть екскурсії для туристів.

Зруйнованими містами Київщини водитимуть екскурсії для туристів. Фото: koda.gov.ua

Події
16 серпня 2022 20:59

В Україні офіційно оголошено про появу нового виду туризму – військового. Перші екскурсії водитимуть містами Київської області, які найбільше постраждали під час військових дій навесні цього року.

Про початок турів зруйнованими війною містами оголосили на туристичному порталі Visit Ukraine. Обґрунтовуючи рекламу так званого військового туризму, там пишуть, що відпустка, подорожі – "це не завжди веселощі, іноді скоріше навпаки". Поблукати серед зруйнованих будинків можна буде у супроводі професійного гіда.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Visit Ukraine повідомляє, що тури призначені для сміливців з будь-якої точки планети, які на власні очі хочуть побачити, як виглядають відомі тепер на весь світ міста Буча, Ірпінь, Бородянка та Гостомель. Саме до цих міст приїжджають постійно світові лідери, дипломати з усього світу, а тепер ці міста стають доступними і для туристів.

Ідею організації турів зруйнованими війною містами на сайті обґрунтовують тим, що це особлива місія – донести людям правду про війну, показати всім, яку велику ціну Україна платить за свою свободу та незалежність.

Також Visit Ukraine запевняє, що подорожі зруйнованими містами Київщини є абсолютно безпечними, бо всі роботи з розмінування вже давно закінчені.

Кожен турист, який їде в тур слідами війни, буде забезпечений гідом, транспортом і турстрахуванням.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах