Дружина Віталія Кличка написала пост про розлучення із чоловіком

Віталій та Наталія Кличко.

Віталій та Наталія Кличко. Фото: Getty

Події
16 серпня 2022 23:46

Наталія Кличко, дружина мера Києва Віталія Кличка, прокоментувала в інтернеті новину про те, що подружня пара вирішила розлучитися.

Нагадаємо, позавчора Vgorode писав, що вже не раз з'являлися чутки про те, що подружжя Кличків не разом, проте цього разу мер сам їх підтвердив. Але, незважаючи на це, вони залишилися у добрих стосунках, наголосив Віталій. Віталій та Наталя протягом багатьох років проживали в різних країнах і розлучення виявилося логічним завершенням їхніх стосунків. Розлучення пари є бажанням обох сторін, запевнив Кличко.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наталія Кличко у своєму блозі в Інстаграм сьогодні, 16 серпня, розмістила пост, у якому повідомила про розлучення зі знаменитим чоловіком, політиком та спортсменом. Наталя подякувала Віталію за все, що було на їхньому спільному шляху довжиною у 25 років. Вона підтвердила слова Віталія, що їхнє розлучення - це заздалегідь обдумане рішення, яке вони ухвалили вдвох.

За словами Наталії, у їхньому житті так склалося, що вони почали жити в різних країнах та їх дороги розійшлися. Тим не менш, за роки подружнього життя вони виростили трьох дітей, і для них подружжя назавжди залишаться батьками.

Після розлучення між подружжям залишаться поважні та дружні стосунки. І хоча в їхньому житті почалася "нова глава", вони постараються один одного підтримувати в будь-яких життєвих ситуаціях.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах