У Києві наступного тижня заборонять усі збори та заходи: причина

У Києві наступного тижня скасують усі збори та заходи: причина.

У Києві наступного тижня скасують усі збори та заходи: причина. Фото: censor.net

Події
19 серпня 2022 20:39

З 22 по 25 серпня у Києві скасовуються всі масові заходи. Причиною таких радикальних заходів є загрози обстрілів столиці України з боку Російської Федерації.

Військові прогнозують велику ймовірність обстрілів Києва напередодні Дня Незалежності України. Агресор, з ймовірністю, захоче зіпсувати українцям свято. Ракетно-бомбові удари очікуються по військовим об'єктам, об'єктам критичної інфраструктури, оборонним заводам і житловим будинкам, що знаходяться поблизу них, об'єктам, що забезпечують життєдіяльність населення, а також по центрам прийняття рішень.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб уникнути великих жертв серед населення, а також для забезпечення нормального функціонування органів влади, підприємств та організацій будь-які заходи у столиці скасовуються з 22 по 25 серпня. Рішення ухвалено начальником Київської міської військової адміністрації генерал-майором Миколою Жирновим. Доручення виконати заборону передано меру столиці Віталію Кличку та головам районних держадміністрацій.

У ці дні міська влада залучить мінімальну кількість працівників та службовців, які необхідні для забезпечення повсякденної життєдіяльності Києва. Адміністрація всіх столичних підприємств та установ має у ці дні суворо виконувати всі заходи безпеки та спрямовувати працівників у укриття під час повітряної тривоги.

У Києві наступного тижня заборонять усі збори та заходи: причина фото 1У Києві наступного тижня заборонять усі збори та заходи: причина фото 1

Також нагадаємо, що з 21 по 24 серпня столичне метро працюватиме для перевезень пасажирів із 06.00 до 21.00. Кияни просять враховувати ці зміни при плануванні поїздки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах