На Печерську хлопець на електросамокаті збив чоловіка, через що той незабаром помер

На Печерську хлопець на електросамокаті збив чоловіка, через що той незабаром помер.

На Печерську хлопець на електросамокаті збив чоловіка, через що той незабаром помер. Фото: Vgorode

Події
20 серпня 2022 20:59

Ніхто не дивується ДТП зі смертельними наслідками, які відбуваються за участю автомобіля. Однак до смерті збити людину за допомогою електросамокату, що сталося днями в Києві, - таке поки що рідкість.

Подробиці події стали відомі від Наталії – дочки загиблого чоловіка. НП сталася 9 серпня у центрі міста - біля будинку 12 на бульварі Лесі Українки. Чоловік, який працював завідувачем аптеки військового госпіталю, саме йшов з роботи, був світлий час дня. На тротуарі в нього раптово врізався двадцятирічний хлопець, який їхав із величезною швидкістю на електросамокаті.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Постраждалий чоловік отримав такі травми, що помер у лікарні через три дні - у нього була відкрита черепно-мозкова травма, множинні гематоми, крововилив у мозок та перелом основи черепа.

Микола, так звали загиблого, мав повних 66 років, він завідував аптекою у Національному військово-медичному клінічному центрі "Головний військовий клінічний госпіталь", займався постачанням медикаментів для поранених із фронту.

За словами доньки загиблого, повідомляють, поліція відкрила справу за фактом смерті чоловіка, і хлопця, який їхав на електросамокаті, викликали на допит.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах