IT-шник із Києва пожертвував ЗСУ 60 млн доларів

IT-шник із Києва пожертвував ЗСУ 60 млн доларів.

IT-шник із Києва пожертвував ЗСУ 60 млн доларів. Фото:file.liga.net

Події
27 серпня 2022 20:43

Киянин Олег Крот, підприємець у сфері IT, виділив на підтримку української армії безпрецедентну суму – близько 60 мільйонів доларів.

Олег заробляє підприємництвом, інвестиціями, він створив понад десять міжнародних бізнес-проектів. Також він веде колонки як в українських ЗМІ, так і закордонних.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З початку війни Олег перераховує величезні суми на допомогу ЗСУ, вони обчислюються сотнями мільйонів гривень. Гроші він перераховує разом зі своїм партнером Юрієм Лазебніковим, пише Ua.Portal.

Про велику фінансову допомогу, яку надає Олег Крот українським захисникам, стало відомо через українську співачку Дашу Астаф'єву, сам він не афішував свої донати, що досить незвичайно - люди, які часто жертвують гроші, розповідають про це і роблять собі на таких вчинках ім'я.

Даша написала про Олега у своєму Instagram, з ним вони особисто знайомі. Вона вирішила, що країна має знати своїх героїв. Вона зізналася, що любить таких айтішників, і закликала своїх читачів подякувати та обійняти його, якщо вони побачать Олега на вулиці.

Фото: Instagram @da_astafievaФото: Instagram @da_astafieva
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах