З Хрещатика вивезли російську військову техніку

З Хрещатика вивезли російську військову техніку – відео.

З Хрещатика вивезли російську військову техніку – відео. Фото: Vgorode

Події
28 серпня 2022 13:34

Виставка підбитої російської військової техніки у Києві, присвячена Дню Незалежності України, закінчилася.

Тиждень тривав на головній вулиці Києва – Хрещатику – так званий "парад" російської військової техніки, яку знищили Збройні сили України. За цей час тисячі киян та гостей столиці зробили фотографії зі спаленими танками та бронетранспортерами окупантів, які планували у лютому влаштувати на Хрещатику парад, але зовсім інший, ніж вийшов насправді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про закінчення виставки спаленої військової техніки агресора повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Олексій Білошицький. Співробітники поліції та комунальні служби ретельно прибрали головну вулицю Києва від іржавого сміття, на яке перетворилися розбиті колони "другої армії світу".

Скріншот відео: Олексій БілошицькийСкріншот відео: Олексій Білошицький

Росія планувала провести тут парад за три дні після вторгнення, нагадав Білошицький. Але вона в цьому "обос...сь", як і у всьому іншому. Розгромлену техніку привезли на Хрещатик, щоб кожен українець міг побачити її тут і сказати собі та оточуючим: "Ніколи".

Відразу за вантажівками, які вивозили іржаві танки, дорогу мила спецтехніка, щоб очистити асфальт від "шматків г...на, які розлетілися від "другої армії світу", сказав Білошицький.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах