У Києві 17-річний хлопець убив свого вітчима

У Києві 17-річний хлопець убив свого вітчима.

У Києві 17-річний хлопець убив свого вітчима. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
01 вересня 2022 10:33

У Києві хлопець жорстоко побив свого вітчима. Між ними стався конфлікт, унаслідок якого молодий хлопець скоїв убивство на очах у інших членів родини.

Про подію, яка нещодавно сталася в приватному будинку на вулиці Алматинській написали у поліції Києва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що між родичами виникла сварка на побутовому підґрунті. У якийсь момент неповнолітній взяв металеву палицю та вдарив вітчима декілька разів по голові та тулубу. Чоловіка врятувати не встигли, він помер до приїзду лікарів.

Родичі, які стали свідками вбивства, викликали на місце "швидку", а лікарі, в свою чергу, повідомили про знайдене тіло в поліцію. 

У Києві 17-річний хлопець убив свого вітчима.У Києві 17-річний хлопець убив свого вітчима. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група швидко прибули за вказаною адресою, де затримали хлопця на місці злочину в порядку ст. 208 КПК України.

Ймовірним вбивцею виявився 17-річний хлопець, який народився на Херсонщині. Раніше він не мав проблем з законом.

Тіло його 46-річного вітчима направили на судово-медичну для встановлення остаточної причини смерті. З місця події слідчо-оперативна група вилучила ймовірне знаряддя злочину та інші речові докази. А хлопцю повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Неповнолітньому загрожує до 15 років ув'язнення. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває.

У Києві 17-річний хлопець убив свого вітчима.У Києві 17-річний хлопець убив свого вітчима. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві 17-річний хлопець убив свого вітчима.У Києві 17-річний хлопець убив свого вітчима. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що на столичному Подолі група підлітків через сварку побила чоловіка, який проходив повз них. Вони з особилвою жорстокістю били потерпілого і не зупинились навіть коли він втратив свідомість. Пізніше чоловік помер у лікарні, а поліція оперативно викрила малолітніх злочинців.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах