Школяркам, які побили дівчину у Києві, повідомили про підозру

Школяркам, які побили дівчину у Києві, повідомили про підозру.

Школяркам, які побили дівчину у Києві, повідомили про підозру. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
08 вересня 2022 08:58

Трьом школяркам із Києва, які побили однокласницю вже повідомили про підозру. Порушницям загрожує до п'яти років обмеження волі або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Окрім того, поліція встановила ще одну дівчинку, яка брала участь у бійці та наносила потерпілій удари. 

Одна з підозрюваних дівчат вибачилась перед своєю жертвою в Instagram, але школярка відмовилась її пробачати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що 5 вересня у мережі почали поширювати відео, на якому неповнолітні дівчата на вулиці били свою однокласницю. Пізніше з'ясувалося, що її звати Соня і вона мала конфлікти з нападницями. Батько дівчинки звернувся до поліції і розповів усі детали інциденту. Тоді за фактом хуліганства слідчі розпочали досудове розслідування. Їм вдалося встановити особи двох киянок, які наносили тілесні ушкодження Соні.

Також стало відомо про ще одну нападницю, дівчину Віку 2005 року народження. Встановлено, що вона разом з двома іншими правопорушницями декілька разів вдарила потерпілу. На опублікованому відео видно, що дівчина пила якийсь, ймовірно, алкогольний напій та курила, тож відносно неї поліцейські склали також адміністративні матеріали за ст. 175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) та ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП.

Школяркам, які побили дівчину у Києві, повідомили про підозру.Школяркам, які побили дівчину у Києві, повідомили про підозру. Фото: Киев INFO

Усім трьом дівчатам повідомлено про підозру у порушенні ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) КК України. За їхні дії їм може бути призначена відповідальність.

Поліцейські  поспілкувались і з батьками нападниць та склали на них адміністративні матеріали за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП. За це передбачено штраф. 

Одна з дівчат на ім'я Кіра, яка побила Соню, записала звернення до неї. Вона вибачилась за свої дії. Школярка виклала сторіс, у якій зазначила, що розуміє, що вони зробили жахливу помилку і ніхто не думав, що так вийде.

- Соня, вибач мені будь ласка благаю, я розумію що це жахливо, - написала вона.

Школяркам, які побили дівчину у Києві, повідомили про підозру.Школяркам, які побили дівчину у Києві, повідомили про підозру. Фото: скріншот

Раніше ми розповідали, що суд закрив справу проти Вадима Тітушка, який став відомим після масових мітингів на Майдані Незалежності у 2013 році. Тоді хлопець побив двох журналістів, які документували події. Справа проти нього не була закінчена довгі роки, проте у цьогоріч остаточне рішення було висунуте.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах