У Києві затримали нетверезого водія з боєприпасами в авто

У Києві затримали нетверезого водія з боєприпасами в авто.

У Києві затримали нетверезого водія з боєприпасами в авто. Фото: facebook.com/Bilosh

Події
24 вересня 2022 17:53

У Києві патрульні поліцейські затримали водія, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду в стані сильного алкогольного сп'яніння. Окрім цього порушник мав із собою зброю, яку назбирав на деокупованій території.

Пригода сталася ввечері, 23 вересня. Про це повідомили в персслужбі Патрульної поліції Києва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації 

За словами заступника начальника Патрульної поліції Олексія Білошицького, прилад "Драгер" показав 2,10 проміле алкоголя в крові порушника.

Під час огляду авто було встановлено, що чоловік перевозив дві бойові гранати та набої. За його словами, зброю він знайшов на території Київщини, де раніше знаходилися російські окупанти. Чоловік знехтував забороною чіпати, перевозити та розбирати небезпечні знахідки.

У Києві затримали нетверезого водія з боєприпасами в авто.У Києві затримали нетверезого водія з боєприпасами в авто. Фото: facebook.com/Bilosh

З якою метою п'яний водій перевозив боєприпаси - невідомо. Можливо він хотів їх продати, або викоритсати як сувенір. Незважаючи ні на що, він перевозив предмети, які несли потенційну смертельну небезпеку.

Щодо усіх подробиць ДТП не повідомляється, за водіння в нетверезому стані чоловік відповість перед судом. А про небезпечні знахідки подбає слідство.

Білошицький пише, що поліція ще довго буде знаходити зброю й інші небезпечні предмети у людей. У разі виявлення таких небезпечних речей, поліцейські просять одразу ж телефонувати на 102 чи 101 або скористуйтесь мобільним застосунком "MineFree".

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві затримали пенсіонера з арсеналом зброї. Спочатку поліцейські виявили декілька гранат, патрони різного калібру та пістолет в машині затриманого. Пізніше, провівши обшук в його помешканні, ними було знайдено ще декілька патронів, заряди до гранатометів та міни. Також вдома у чоловіка знайшли велику кількість посвідчень, печаток та перепусток, у тому числі до військових частин. Походження цих документів встановлюють слідчі.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах