На Київщині було заарештовано чоловіка, який працював під окупацією "заступником голови селищної ради"

На Київщині було заарештовано чоловіка, який працював під окупацією "заступника голови селищної ради".

На Київщині було заарештовано чоловіка, який працював під окупацією "заступника голови селищної ради". Фото: t.me/pgo_gov_ua

Події
27 вересня 2022 20:57

Житель селища Димер під окупантами отримав одразу дві "перспективні" посади. Наразі він переслідується за статтею кримінального кодексу.

Незабаром після того, як російські війська у лютому цього року окупували північну частину Київської області, один місцевий житель вирішив зробити за нової "влади" швидку кар'єру. Він пішов на співпрацю з військовими країни-агресора, увійшов до них у довіру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За колаборацію з росіянами він отримав одразу дві посади: заступника голови Димерської селищної ради та директора Димерського комбінату комунальних підприємств, повідомляють у Телеграм-каналі "Офіс генерального прокурора". Перебуваючи на цих псевдопосадах, чоловік приймав місцевих жителів із різних питань, займався організаційною та господарською роботою.

Коли влада окупантів закінчилася, у підозрюваного у колабораціонізмі почалися великі проблеми. Його взяли під варту і Київська обласна прокуратура звинувачує його за фактом колабораційної діяльності за ч. 5 ст. 111-1 КК України.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах