У Києві чоловік за ніч вкрав ковпаки з п'яти автомобілів

У Києві чоловік за ніч вкрав ковпаки з п'яти автомобілів.

У Києві чоловік за ніч вкрав ковпаки з п'яти автомобілів. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
04 жовтня 2022 20:09

У Києві затримали чоловіка, який систематично крав ковпаки з авто. За ніч порушник зняв деталі з Nissan, Suzuki Ford, та ЗАЗ. Також правоохоронці з'ясували, що чоловік причетний до вчинення грабежу в Голосіївському районі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час патрулювання вулиць, копи спільно зі співробітниками управління поліції охорони затримали "на гарячому" чоловіка, який намагався поцупити ковпак з автомобіля. Виявилося, що ця крадіжка - не перша.

Порушником виявився 45–річний чоловік з Черкащини. Він вже неодноразово був судимий за майнові злочини та навіть має невідбуте покарання. Раніше він вкрав у громадянина золотий ланцюжок.

У Києві чоловік за ніч вкрав ковпаки з п'яти автомобілів.У Києві чоловік за ніч вкрав ковпаки з п'яти автомобілів. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві чоловік за ніч вкрав ковпаки з п'яти автомобілів.У Києві чоловік за ніч вкрав ковпаки з п'яти автомобілів. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Поліцейські розпочали проти фігуранта два кримінальних провадження: за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 4 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Чоловікові вже повідомлено про підозру, він перебуває під вартою. Поліція займається перевіркою порушника на причетність до інших злочинів на території Київської області. За свої дії він може отримати до 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що на Київщині затримали чоловіка, який називався військовим та просив гроші, начебто, на допомогу ЗСУ, але витрачав кошти на свої розваги. Таким чином він надурив свою родичку, яка просила приєднатися до збору грошей друзів і колег.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах