Стало відомо, що випустить "Укрпошта" після нової марки "Кримський міст на біс!"

Стало відомо, що ще випустить "Укрпошта" після нової марки "Кримський міст на біс!"

Стало відомо, що ще випустить "Укрпошта" після нової марки "Кримський міст на біс!" Фото: t.me/igorsmelyansky

Події
08 жовтня 2022 21:30

Виявилося, що ескіз марки з Кримським мостом, що вибухає, був уже заздалегідь виготовлений "Укрпоштою" і чекав свого часу. Вже оголошено випуск наступних марок на подібну тематику.

Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський повідомив, що "з нагоди свята" буде випущена нова марка з Кримським мостом. Виявляється, її ескіз давно вже був підготовлений разом із художником Юрієм Шаповалом.

На марці зображена закохана пара, що стоїть на Кримському мосту, що вибухає, пара схожа на героїв кінофільму "Титанік". Також на марці зображені наручники та рослина - бавовна (саме так, "хлопком" називають вибухи в російській пропаганді). Героїня в руці тримає недопалок – це натяк на те, що не варто курити у заборонених місцях. Над мостом "випадково" пролітає "Байрактар".

Точна дата випуску марки поки що невідома, ймовірно - листопад. Номінал марки - М (перша літера у слові "міст"). Ціна марки – 18 гривень, передбачуваний тираж – 7 мільйонів. Марка отримала назву: "Кримський міст на біс!"

"Укрпошта" офіційно оголосила на своєму сайті, що випуск марки з Кримським мостом - це "подарунок главі держави-терориста" до 70-річчя.

Крім марки, можна буде купити за 126 грн лист з 7 марок. На додаток до марки буде випущено конверт "Перший день", немаркований художній конверт та картка. Замовити марки можна вже зараз тут, а отримати – у листопаді.

І про інші марки. 14 жовтня вийде марка, присвячена ЗСУ, її випуск узгоджено з Президентом В. Зеленським та Головнокомандувачем В. Залужним. Потім плануються випуск марок "Москва Палає" та серія "Краса і Велич України: Білгород, Курськ і тп".

Фото: t.me/igorsmelyanskyФото: t.me/igorsmelyansky
Фото: t.me/igorsmelyanskyФото: t.me/igorsmelyansky
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах