Член сім'ї Кеннеді воював у Інтернаціональному легіоні в Україні

Член сім'ї Кеннеді воював у Інтернаціональному легіоні в Україні.

Член сім'ї Кеннеді воював у Інтернаціональному легіоні в Україні. Фото: The Washington Post

Події
20 жовтня 2022 23:38

Стало відомо, що в лавах Інтернаціонального легіону в Україні воював племінник 35-го президента Сполучених штатів Америки Джона Кеннеді - 28-річний Конор.

Про це Конор розповів у своєму Instagram-акаунті. Він поділився тим, що записався до Інтернаціонального легіону наступного дня, після того, як дізнався про його існування. Для цього він відвідав посольство України у США.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому Кеннеді не мав військового досвіду, проте він міг носити важкі речі і швидко вчився. Згодом його відправили на північно-східний фронт.

З його слів, він був готовий померти в Україні, проте бути солдатом йому сподобалося, хоч і було дуже страшно. Пробув в Україні він недовго, йому довелося повернутися додому через причини, які він не розголошує.

Конор написав, що ця війна жахлива. Йому зустрілося безліч бійців із різних країн, які також записалися до цього легіону. Кожен мав свої ідеології та переконання, проте вони всі є борцями за свободу. Також він називає і громадян, багато з яких "втратили все у своїй довгій боротьбі проти олігархії та за демократичну систему".

Кеннеді впевнений, що ця війна визначить долю демократії у світі у цьому столітті. Тому він закликає небайдужих допомагати українцям у цій боротьбі – записуючись у легіон, відправляючи ліки чи надаючи допомогу на кордоні.

Член сім'ї Кеннеді воював у Інтернаціональному легіоні в Україні.Член сім'ї Кеннеді воював у Інтернаціональному легіоні в Україні. Фото: instagram.com/jconorkennedy
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах