Небо у Києві від дронів захищатимуть нові системи ППО

Небо у Києві від дронів захищатимуть нові системи ППО.

Небо у Києві від дронів захищатимуть нові системи ППО. Фото: ВВС

Події
28 жовтня 2022 18:58

Атаки ворога не припиняються. Росія намагається вдаряти по критичній інфраструктурі та залишити нас без важливих комунікацій. Але Київ відтепер буде захищений новим обладнанням протиповітряної оборони. Невідомо, чи це той антидроновий купол, про який говорилося раніше, чи якась інша система.

Про те, що до української столиці надійшло нове технічне військове обладнання, яке оборонятиме небо, розповів міський голова Віталій Кличко в ефірі телеканалу "Київ".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Такі системи захищатимуть від ударів і, зокрема, збиватимуть дрони. Військові запевняють, що ППО вже є у столиці і зовсім скоро небо буде захищене ще краще.

Кличко висловив надію, що атак дронами-камікадзе вже не буде. 

Окрім цього, завдяки міжнародним партнерам України, наша армія накопичує необхідні резерви, щоб побудувати власну захисну систему від ракетних атак РФ. 

Зазначимо, ППО, про яку чиновники говорили раніше,  працює за принципом стільникового зв'язку. Вона спостерігає за об'єктами критичної інфраструктури та у разі атаки буде реагувати одразу.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що двоє українців працювали на окупантів та передавали їм координати для ракетних ударів по Києву. Одним із них був кримчанин, якого завербували росіяни після початку повномасштабного вторгнення. Іншою агенткою була мешканка Києва, до якої чоловік звернувся за допомогою. Вона певний час фотографувала об'єкти інфраструктури, які "замовляли" куратори. Таким чином вона передала через знайомого інформацію про 21 об'єкт в українській столиці.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах