У Києві посилять контроль за недотриманням тиші, шумною їздою та використанням феєрверків

У Києві посилять контроль за недотриманням тиші, шумною їздою та використанням феєрверків.

У Києві посилять контроль за недотриманням тиші, шумною їздою та використанням феєрверків. Фото: pixabay.com

Події
29 жовтня 2022 20:42

Посилення заходів боротьби з порушниками, які їздять на авто без глушника, запускають феєрверки, голосно слухають музику, анонсовано Київською міською військовою адміністрацією.

У столиці призначено нового голову Київської міської військової адміністрації. Ним став генерал-полковник Сергій Попко. В інтерв'ю, яке він дав виданню "НВ", журналісти запитали його про проблему, яка останнім часом загострилася в столиці - гонщиків-мотоциклістів, які сильно заважають киянам ревом своїх моторів. Чи може військова адміністрація у Києві на це якось вплинути?

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сергій Попко розповів, що напередодні столична військова адміністрація видавала окреме доручення, яке регулювало дотримання режиму тиші. У цьому дорученні згадується заборона щодо будь-яких заходів, у яких планується використовувати феєрверки.

Крім того, під забороною шумний спів, трансляція за допомогою колонок та підсилювачів музики, використання будь-яких гучномовних установок.

Новий голова КДВА пообіцяв посилити контроль над дотриманням вищезазначеного доручення.

Нагадаємо, ще у червні Vgorode писав про аналогічне доручення, яке давав попередній голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов. Зокрема, на території столиці з початку літа було заборонено використання піротехнічних виробів, гучні співи, трансляції розважальної музики з використанням звуковідтворювальної апаратури, використання гучномовних установок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах