У Київській області автомобіль злетів у кювет та загорівся: є постраждала

У Київській області автомобіль злетів у кювет та загорівся: є постраждала.

У Київській області автомобіль злетів у кювет та загорівся: є постраждала. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Події
21 листопада 2022 06:49

У Київській області трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю кросовера. Водій не впорався із керуванням на засніженій дорозі, в результаті чого виїхав із проїжджої частини та перевернувся. В аварії постраждала пасажирка.

ДТП трапилася ввечері, 18 листопада, на трасі Київ-Одеса.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у поліції Київської області, 43-річний водій керуював автівкою Toyota та їхав трасою у напрямку півдня. На 127-му кілометрі автодороги Київ-Одеса, у селі Кривці, чоловік виїхав на узбіччя, але не впорався із керуванням.

У якийсь момент автомобіль занесло в кювет, де він перекинувся на дах та загорівся. Вогонь загасили, на щастя, обійшлося без жертв. Травму плеча отримала 28-річна пасажирка з Козятина. 

У Київській області автомобіль злетів у кювет та загорівся: є постраждала.У Київській області автомобіль злетів у кювет та загорівся: є постраждала. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

У Київській області автомобіль злетів у кювет та загорівся: є постраждала.У Київській області автомобіль злетів у кювет та загорівся: є постраждала. Фото: facebook.com/pol.kyivregion



Поліцейські нагадують, що взимку потрібно бути особливо обережним на дорозі. Водіїв закликають не перевищувати дозволену швидкість та враховувати стан дорожнього покриття.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві та області після першого снігопаду сталося понад п'ять ДТП із постраждалими. Основні причини аварій - несправний стан автомобіля, перевищення швидкості та ожеледиця.

Також ми розповдали, якою буде погода у кінці листопада. Зима вже близько, а отже варто замінити літню гуму авто на зимову та пам'ятати про свою безпеку та безпеку пасажирів.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах