На рубежах оборони Київської області нарощують фортифікаційні обладнання

На рубежах оборони Київської області нарощують фортифікаційні обладнання.

На рубежах оборони Київської області нарощують фортифікаційні обладнання. Фото: t.me/ministry_of_defense_ua

Події
24 листопада 2022 16:49

У Київській області тривають роботи з посилення оборонних спроможностей. Столицю будуть охороняти фортифікаційні споруди. Їхнім встановленням займаються Сухопутні війська ЗСУ.

Про це повідомили у Міністерстві оборони України. Там зазначили, що будь-які спроби ворога знову наступати на Київ будуть приречені на поразку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На кордонах столичного регіону триває нарощування фортифікаційного обладнання. Для цього використовуються довготривалі вогневі споруди для ведення бою.

Окрім цього на рубежах облаштовуються місця для укриття та проживання військових. Вони розташовані на взводних та ротних опорних пунктах.

Укріплення нарощуються на основних шляхах імовірного наступу противника. Для цього військові згадали, як росіяни наступали у лютому, та врахували цей досвід.

На рубежах оборони Київської області облаштовують фортифікаційні обладнання.На рубежах оборони Київської області облаштовують фортифікаційні обладнання. Фото: t.me/ministry_of_defense_ua

На рубежах оборони Київської області облаштовують фортифікаційні обладнання.На рубежах оборони Київської області облаштовують фортифікаційні обладнання. Фото: t.me/ministry_of_defense_ua

Одна вогнева споруда важить близько 30 тонн. Вона має кілька елементів, що відлиті зі спеціального армованого бетону.

Тож якщо ворог захоче знову просунутися до Києва, то наші війська будуть готові завдати йому вогневого ураження та забезпечити безпеку особовому складу під час виконання бойових завдань.



Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Міністерстві внутрішніх справ України назвали умови, за яких Росія може знову почати наступ на Київ. Такий сценарій малоймовірний, доки у війну не вступить Білорусь. Але Олександр Лукашенко не дуже хоче залучитати до бойових дій своїх солдат, тож поки що небезпеки на цьому напрямку немає.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах