Де у Києві працюють коворкінги зі світлом та інтернетом

Де у Києві працюють коворкінги зі світлом та інтернетом.

Де у Києві працюють коворкінги зі світлом та інтернетом. Фото: unsplash.com

Події
26 листопада 2022 11:32

Коворкінги були популярними ще до війни, а зараз вони можуть об'єднати людей у подоланні спільної проблеми. Коли немає світла та інтернету, а працювати треба - йдіть у найближчій коворкінг, де є світло, зв'язок, інтернет Starlink та багато іншого.

Коворкінги - місця для роботи людей, де кожен займається своїм, але формує спільноту. Ті, хто працює у таких місцях, залишаються незалежними та вільними, мають можливість спілкуватися, обмінюватися ідеями та допомагати один одному, на відміну від роботи вдома. Така організація роботи підходить тим, хто працює не в офісі, зокрема фрілансерам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У час, коли через обстріли з боку ворога вимикають світло, у коворкінгах подумали про людей, які працюють, та запаслися всім необхідним. Такі заклади мають генератори, павербанки та зарядні станції, інтернет від місцевих постачальників та навіть Starlink. На випадок повітряної тривоги усі коворкінги обладнані сховищем.

Зараз у Києві працюють не всі коворкінги. Ось карта з тими місцями, які не зачиняються навіть під час блекауту:

Де у Києві працюють коворкінги зі світлом та інтернетом.Де у Києві працюють коворкінги зі світлом та інтернетом. Фото: t.me/uawarinfographics

Тож навіть повна відсутність світла та зв'язку не повинна перешкоджати роботі. Українці - сильна нація, тож впораємося з будь-якими труднощами, які нам посилає ворог.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що в мережі з'явилася карта, на якій позначені кафе, що працюють під час відключення світла. Таких місць стає дедалі більше, адже бізнес адаптовується під нову реальність. У багатьох закладах є автономне електроживлення, тож вони не залежать від віялових та екстрених відключень світла.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах