Володимир Зеленський розповів у інтерв'ю, що українці вже звикли до війни

Володимир Зеленський розповів у інтерв'ю, що українці вже звикли до війни.

Володимир Зеленський розповів у інтерв'ю, що українці вже звикли до війни. Фото: Twitter Netflix

Події
10 грудня 2022 14:11

Вже 12 грудня Netflix покаже шоу сценариста, телеведучого та юмориста Девіда Леттермана, у якому його гостем буде президент України Володимир Зеленський. Амереканець вперше провів інтерв'ю в метро та почув сигнал повітряної тривоги. 8 і 9 грудня кінокомпанія опублікувала трейлери подорожі Леттермана в Україну.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що Девіда Леттермана побачили у Києві на стендап-концерті. Один із учасників Підпільного стендапу Антон Тимошенко подякував гумористу за приїзд в Україну. Леттерман навіть виступив на концерті разом із коміком-військовим Сергієм Ліпко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У тизері показано, як Леттерман прибув до Києва потягом. На початку відео показано українську залізницю та наші поля. Потім картинка змінюється на пейзаж Києва і Девіда Леттермана, який спускається на станцію столичного метрополітену. Закінчується перший тизер декількома секундами інтерв'ю із Володимиром Зеленським. Програму знімали у жовтні на станції метро "Майдан Незалежності".

Також Netflix окремо показав момент, коли під час інтерв'ю прозвучав сигнал повітряної тривоги. Володимир Зеленський абсолютно спокійно відреагував на це. Він показав, що, на жаль, українці звикають до війни і частих тривог.

Під час сирени Девід Леттерман запитав у президента України, що потрібно робити? На що Володимир Зеленський відповів одним словом - нічого. Він розповів, що це вже звичка, але війна не має входити у звичку.

- Іноді дуже сильно звикаємо до сирен, навіть не звертаємо уваги. Не звертаємо уваги і не переміщуємось, як ми тут з вами, в метро, в бомбосховище, не важливо куди, в якесь безпечне місце, - розповів президент.

Володимир Зеленський зазначив, що для нього сирена про повітряну тривогу означає, що війна ще не закінчилась.

Раніше ми розповідали, що нещодавно зйомки свого шоу "Вижити будь-якою ціною" в Україні провів британський телеведучий Беар Гріллз. Він пройшовся Києвом із Володимиром Зеленським та зняв програму, у якій всі побачать іншу сторону президента України.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах