Яка погода буде у Києві у кінці грудня

Яка погода буде у Києві у кінці грудня.

Яка погода буде у Києві у кінці грудня. Фото: соцмережі

Події
17 грудня 2022 18:20

Друга частина першого місяця зими у Києві буде сніжною. Опади очікуються майже кожен день. Також у грудні нас ще порадує сонячна погода, а стовпчики термометра не покажуть нижче, ніж -4 градуси. Цього місяця ми святкуватимемо Новий рік, тож погода також буде по-справжньому святковою, але не морозною. У кінці грудня очікується потепління до +5 градусів.

Vgorode розповість, яку погоду варто очікувати киянам у наступні два тижня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними сайту Gismeteo, 18 грудня у Києві йтиме дощ зі снігом. Цього дня стопчики термометра показуватимуть від -2 до -6 градусів.

На наступному тижні, 19-25 грудня, буде сонячно. У понеділок та вівторок температура повітря сягатиме від -7 до 0 градусів. Опадів не буде, а на небі сяятиме сонце. Із середи очікуються незначні опади, які посилюватимуться до кінця тижня. Максимальна температура наступного тижня буде +5 градусів у суботу та неділю, 24 і 25 грудня.

Із 26 до 31 грудня погода у Києві погіршиться. Сніг буде випадати частіше, а стовпчики термометра показуватимуть від -3 до +2 градусів. У п'ятицю та суботу, 30 і 31 грудня буде йти сніг із дощем, а температура залишатиметься плюсовою. Тож цей Новий рік краще провести під дахом, щоб не змокнути.

Яка погода буде у Києві у кінці грудня.Яка погода буде у Києві у кінці грудня. Фото: скріншот

До речі, січень 2023 року буде більш морозним, ніж грудень 2022. У наступному місяці синоптики обіцяють похолодання до -16 градусів. Але перша частина місяця у Києві ще буде теплою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що вартість новорічного столу за підрахунками експертів цього року складатиме 2 655 гривень на родину. Це на 43,9% дорожче, ніж торік. Така ціна пов'язана із вартістю продуктів на популярні новорічні салати, м'ясо, фрукти, воду та алкоголь.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах