У Києві діти написали найдовшого в Україні листа до Святого Миколая

У Києві діти написали найдовшого в Україні листа до Святого Миколая.

У Києві діти написали найдовшого в Україні листа до Святого Миколая. Фото: ГУР

Події
25 грудня 2022 08:29

До створення найдовшого листа Святому Миколаю долучилося  понад 300 дітей військових та переселенців. Він складає 49 метрів 80 сантиметрів.

Про те, що в Україні встановили новий рекорд, повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Лист увійшов до Національного реєстру рекордів України у категорії «Найдовший дитячий лист до святого Миколая». Попередні два рекорди були довжиною 33 та 47 метрів.

У відомстві зазначили, що тематика цього листа вирізняється побажаннями найшвидшої перемоги. Цей лист символічно відображає мрії не лише дітей, а й усіх українців.

Слово "Перемога" у листі Святому Миколаю вжито 82 рази, слово "Мир" — 76 разів. Побажання смерті російському президенту — згадується дуже багато разів. Також 64 рази зустрічається зображення національних символів, або малюнки в національних кольорах.

Головною вимогою була щільність заповнення листа — не менше 80%.

У Києві діти написали найдовшого в Україні листа до Святого Миколая.У Києві діти написали найдовшого в Україні листа до Святого Миколая. Фото: Національний реєстр рекордів України

Лист зберігатиметься у ГУР, а його фрагменти фрагменти згодом будуть продані на благодійному аукціоні, кошти з якого використають для потреб Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що на Софійській площі відбулася креативна акція на підтримку бійців "Азовсталі".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах