Зірка інтернету Поворознюк потрапив на "Миротворець"

Зірка інтернету Поворознюк потрапив на "Миротворець".

Зірка інтернету Поворознюк потрапив на "Миротворець". Фото: скрін youtube/Фрагменти

Події
02 сiчня 2023 21:31

Бізнесмен та аграрій Олександр Поворознюк, який став відомим на всю Україну після свого звернення до Зеленського на початку війни, потрапив на сайт "Миротворець" як "мародер" та "злодій".

Нагадаємо, Олександр Поворознюк – відомий завдяки інтернету підприємець, директор "Агрофірми П'ятихатської" та президент футбольного клубу «Інгулець». На початку повномасштабної війни він записав відеозвернення до президента України Володимира Зеленського із застосуванням великої кількості нецензурної лексики, в якому висловив підтримку Президенту.

Його відеозвернення було покладено на музику, і цей музичний кліп подивилися на Youtube мільйони людей, його можна глянути тут.

Наразі депутат місцевої ради на Кіровоградщині Олександр Поворознюк опинився у базі «Миротворець», тепер він "ворог України". На "Миротворці" про нього пишеться ось що: "Мародер. Злодій. Усвідомлені дії, спрямовані на розграбування України. Чистосерде власноруч зізнався в тому, що багато і довго грабував державу, хвалиться тим, що "свій капітал я сколотив сам".

Фото: myrotvorets.centerФото: myrotvorets.center

В одному із недавніх відео Поворознюк визнав, що крав, але не в конкретних українців, а лише в держави. Саме таку крадіжку він називає "свій капітал я сколотив сам".

Нагадаємо, 2021 року українська актриса та TikTok-блогер Ліза Василенко потрапила у скандал через негативні висловлювання про свою батьківщину. Дівчина на той момент нещодавно переїхала до Москви і дала інтерв'ю, в якому не соромилася у висловлюваннях і прямо заявила, що краще "здохнути там, ніж в Україні". За це її включили на "Миротворець".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах