Кілька хвилин врятували життя: історія власниці авто, на яке впав вертоліт у Броварах

Кілька хвилин врятували життя: історія власниці авто, на яке впав вертоліт у Броварах.

Кілька хвилин врятували життя: історія власниці авто, на яке впав вертоліт у Броварах. Фото: Магнолія-ТВ

Події
19 сiчня 2023 10:51

18 січня у Броварах Київської області сталася трагедія, що забрала життя 14 людей, серед яких була одна дитина. На щастя, дітей у садочку поряд з місцем падіння гвинтокрила ДСНС встигли евакуювати. А декому дивом вдалося врятуватися від загибелі.

Так, декілька хвилин затримки врятували життя власниці автомобіля, фото якого поширили у мережі у перших новинах про авіакатастрофу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав, що у середу зранку у житловому районі Броварів чули вибух, після якого почалася масштабна пожежа. Про те, що сталося першим розповів радник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. Він повідомив, що впав якийсь літальний апарат. Пізніше з'ясувалося, що це був вертоліт ДСНС України, який виконував завдання. На борту гвинтокрила знаходилося керівництво Міністерства внутрішніх справ та екіпаж, які летіли на Харківщину. На жаль, всі вони загинули. Були жертви також і серед місцевих мешканців. Поранення різного ступеня тяжкості отримали 25 людей. Ця трагедія сколихнула усю Україну і світових лідерів.

Броварчанка Алла Рогозіна також могла перебувати в епіцентрі події, якби вийшла з будинку на кілька хвилин раніше. Саме її автомобіль стояв під будинком і отримав серйозні пошкодження, бо на нього впали уламки гвинтокрила. Про те, як Аллі та її дитині вдалося врятуватися, вона поділилася на сторінці у Facebook.

Машина Алли Рогозіною стала "зіркою всіх новин", тож вона вирішила розповісти свою історію. 

У коментарі "Вікнам-Новини" жінка розповіла, що того ранку вони з дочкою Мар'яною мали йти до школи, але дівчинка затрималася біля дверей. Поки вона збиралася, біля під'їзду саме впав вертоліт. Під'їзд було пошкоджено, а автівку жінки проштрикнуло гвинтом. Пізніше Алла з дочкою не могли вийти, бо вхід до під'їзда був заблокований. Вони покинули будинок, тільки коли розпочалася евакуація.

Алла Рогозіна щаслива, що непунктуальність її дочки врятувала їм життя.

- От так твій мінус може вилізти плюсом, - написала броварчанка.

Раніше ми розповідали, що після падіння гвинтокрила старшокласники із місцевої школи почали допомагати на місці трагедії. Вони заспокоювали маленьких дітей, пригощали їх смаколиками, допомагали шукати батьків і розчищали проїжджу частину для автомобілів спецслужб.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах