Районні адміністрації у Києві збирають відомості про військовозобов'язаних

Районні адміністрації у Києві збирають відомості про військовозобов'язаних.

Районні адміністрації у Києві збирають відомості про військовозобов'язаних. Фото: vchasnoua.com

Події
27 сiчня 2023 21:32

Органи влади у Києві просять керівників підприємств надіслати їм список працюючих чоловіків 1968-2003 років народження. Їх мають намір призвати на військову службу.

Повідомлення про збір даних військовозобов'язаних з'явилося на сайті Дніпровської районної адміністрації у Києві. Збір даних проводиться "на виконання доручення начальника Київської міської військової адміністрації та на виконання Указу Президента України "Про загальну мобілізацію".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мета збору даних – проведення оповіщення військовозобов'язаних та забезпечення їх прибуття до районних військкоматів. Керівники підприємств повинні надати списки громадян чоловічої статі 1968-2003 років народження, причому не відіграє ролі їхнього місця проживання та перебування на військовому обліку.

Списки просять надати до 31 січня 2023 року на електронну пошту Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Також у повідомленні Дніпровської РДА сказано, що керівники підприємств мають сповістити військовозобов'язаних та забезпечити їх своєчасне прибуття на виклик у військкомат.

Районні адміністрації у Києві збирають відомості про військовозобов'язаних фото 1Районні адміністрації у Києві збирають відомості про військовозобов'язаних фото 1

Нагадаємо, Vgorode вже писав, що у під'їздах житлових будинків у Голосіївському районі Києва з'явилися роздруковані накази про загальну мобілізацію, згідно з якими військовозобов'язаних закликають відвідати територіальний центр комплектації та соціальної підтримки до 31 січня навіть без отримання повістки. Такі накази з'являлися й інших районах столиці.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах