У Києві помітили автомобіль без лобового скла: подробиці

У Києві помітили автомобіль без лобового скла: подробиці.

У Києві помітили автомобіль без лобового скла: подробиці. Фото: facebook.com/kyivpatrol

Події
05 лютого 2023 11:04

Нещодавно на в'їзді до Києва столичні патрульні помітили автомобіль, який їхав, не маючи лобового скла і номерних знаків. Поліцейські вирішили зупинити водія і дізнатися, чому він керує автомобілем у несправному стані. Але, окрім відсутності переднього вікна, копи вивили інші серйозні порушення.

Про це повідомили у Патрульній поліції Києва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час розмови з кермувальником автомобіля Brilliance поліцейські помітили, що чоловік, ймовірно, перебуває у стані сп'яніння. Перевіривши його в інформаційній базі, вони дізналися, що порушник раніше притягувався до відповідальності. Його вже зупиняли під час водіння авто у нетверезому стані. Тоді чоловіка через суд позбавили права керування.

Поліцейські змогли встановити, що водій авто перебував під дією наркотиків. Також вони провели поверхневу перевірку пасажира і виявили в нього пристрій для програмування ключів від авто та телефонну переписку з номерами російських операторів.

У Києві помітили автомобіль без лобового скла: подробиці.У Києві помітили автомобіль без лобового скла: подробиці. Фото: facebook.com/kyivpatrol

У Києві помітили автомобіль без лобового скла: подробиці.У Києві помітили автомобіль без лобового скла: подробиці. Фото: facebook.com/kyivpatrol

У Києві помітили автомобіль без лобового скла: подробиці.У Києві помітили автомобіль без лобового скла: подробиці. Фото: facebook.com/kyivpatrol

На місце прибули співробітників управління карного розшуку. Водія оштрафували за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння особою, яка протягом року керувала транспортними засобами у стані сп’яніння), а також винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом, бувши позбавленим такого права судом) КУпАП України. Надалі долю чоловіків вирішуватимуть інші правоохоронці.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві сталася ДТП за участю автомобіля швидкої допомоги. Машина медиків перевернулася через раптове зіткнення із легковим авто Opel. Аварія трапилася через те, що водій легковика не пропустив на світлофорі "швидку". На щастя, в наслідок зіткнення ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах