У Києві затримали банду "чорних фармацевтів": шокуючі подробиці

У Києві затримали "чорних фармацевтів". Фото: pexels.com

У Києві затримали "чорних фармацевтів". Фото: pexels.com

Події
18 лютого 2023 18:13

Правоохоронцям вдалося викрити масштабну схему щодо поширення фальсифікованих ліків. Про це розповіли у Державній прикордонній службі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, повідомляється, що у Києві пройшли обшуки та затримання учасників масштабної злочинної схеми, яка була орієнтована на те, щоб виготовляти та розповсюджувати фальсифіковані лікарські препарати.

За даними Державної прикордонної служби, фахівці викрили масштабну схему підробки дорогих лікарських препаратів та затримали "чорних фармацевтів". Під час обшуків у зловмисників знайшли та вилучили величезну кількість підроблених лікарських препаратів.

Варто зазначити, що деякі вилучені ліки коштують у роздрібній торгівлі по п'ять тисяч доларів за упаковку. Крім того, в учасників схеми виявили наклейки з голограмами та QR-кодами для пакування сфальшованих медичних препаратів.

У фігурантів кримінального провадження вилучили іноземну валюту в еквіваленті більше одного мільйона гривень, мобільні термінали, оргтехніку, банківські картки, чорнові записи та автотранспорт.

За цим фактом триває всебічне розслідування. Всім причетним до "чорної фармацевтики" загрожує тривале ув'язнення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах