Киянин вбив дружину пострілом у голову через сімейний бюджет

Киянин убив дружину. Фото: Поліція Києва

Киянин убив дружину. Фото: Поліція Києва

Події
01 березня 2023 13:41

Під час сімейної сварки чоловік раптово дістав пневматичний пістолет і зробив кілька прицільних пострілів у голову своєї дружини. Про це повідомили у прес-службі Поліції Києва.

Згодом зловмисник спробував приховати сліди злочину і намагався пустити слідство хибним шляхом, проте його причетність до скоєння цього особливо тяжкого злочину було повністю доведено.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що наприкінці березня 2021 року в квартирі, розташованій на вулиці Туполєва, лікарі виявили непритомну жінку з вогнепальним пораненням голови. Постраждалу екстрено доставили до медустанови, але, на жаль, за кілька днів жінка померла.

На той момент правоохоронці розглядали кілька версій того, що сталося, оскільки співмешканець потерпілої стверджував, що вона прийшла додому вже з пораненням голови.

У ході проведення слідчих дій поліцейські встановили, що злочин скоїв саме співмешканець жінки, а історію з її пораненням він вигадав, щоб приховати свою причетність до вбивства.

Як виявилося, напередодні вбивства між подружжям відбулася сварка через сімейний бюджет, у ході якої чоловік взяв пневматичний пістолет та вистрілив дружині в голову.

Слідчі довели його причетність до скоєння особливо тяжкого злочину та направили обвинувальний акт до суду. Згідно з вироком Святошинського районного суду, підозрюваного визнано винним у скоєнні умисного вбивства і йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 12 років.

Киянин убив дружину. Фото: Поліція КиєваКиянин убив дружину. Фото: Поліція Києва

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах