Де і коли попрощаються і поховають Героя України "Да Вінчі"

Де і коли пройде церемонія прощання та похорон Героя України "Да Вінчі".

Де і коли пройде церемонія прощання та похорон Героя України "Да Вінчі". Фото: Дмитро Коцюбайло/Facebook

Події
08 березня 2023 18:35

Стало відомо, де і коли попрощаються із легендарним українським воїном Дмитром Коцюбайлом "Да Вінчі", про смерть якого вчора стало відомо.

Нагадаємо, "Да Вінчі" – 27-річний український військовий, він був командиром підрозділу ДУК ПС "Вовки Да Вінчі". Такий позивний у нього виник через те, що закінчив художній коледж.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З юних років Дмитро був громадським активістом, брав участь у Революції Гідності. Воював на фронті з літа 2014 року у складі Добровольчого корпусу "Правий сектор". Бойове хрещення він отримував під Авдіївкою та Пісками. 2021 року Да Вінчі став Героєм України.

Загинув Дмитро під Бахмутом.

Рідний брат "Да Вінчі" Вадим Коцюбайло розповів, що церемонію прощання із загиблим захисником України проведуть завтра, 9 березня, у його рідному селі Бовшів Івано-Франківської області. Вона відбудеться о 12:00 у будинку культури, а після – у місцевій церкві.

Проте поховати Героя вирішили у столиці України. Охочі попрощатися з ним у Києві можуть прийти 10 березня о 12:00 до Михайлівського собору або о 13:15 на Майдан Незалежності.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах