У медичному додатку Helsi з'явився сервіс термінових онлайн-консультацій

У медичній програмі Helsi з'явився сервіс термінових онлайн-консультацій.

У медичній програмі Helsi з'явився сервіс термінових онлайн-консультацій. Фото: helsi.me

Події
04 квiтня 2023 19:33
Автор: Дарья Кунец

Не виходячи з дому, за допомогою смартфона користувачі Helsi тепер можуть отримати електронний рецепт на ліки та консультацію лікаря.

Helsi – це медичний онлайн-сервіс для пошуку лікаря, запису на прийом, перегляду медичних даних, бронювання ліків, не виходячи з дому. У програмі Helsi тепер з'явився новий сервіс термінових онлайн-консультацій.

Як заявляють представники сервісу, консультацію лікаря тепер можна отримати протягом 15 хвилин після подання заявки. Якщо є необхідність часто приймати якийсь препарат, то електронний рецепт на рецептурні препарати також тепер доступний у додатку, його можна отримати всього за 5 хвилин.

Це нововведення допомагає розвантажити сімейних лікарів, які мають щільний графік і до яких не так легко швидко потрапити. Тепер отримати консультацію, довідку або е-рецепт можна протягом дуже короткого часу.

Також така послуга дуже корисна українцям, які перебувають закордоном, які не знають іноземних мов і мають термінову необхідність у медконсультації.

Консультація через додаток коштує 200 гривень, із них дві третини грошей іде лікарю. Термінову консультацію пацієнт може замовити для членів сім'ї.

Нагадаємо, київські лікарі організували масштабну схему продажу "діагнозів" ухилистам.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах