На Подолі автохам із посвідкою Генпрокуратури вилаяв інспектора з паркування

У Києві автохам із посвідкою Генпрокуратури вилаяв інспектора з паркування.

У Києві автохам із посвідкою Генпрокуратури вилаяв інспектора з паркування. Фото: t.me/AndriyuKK

Події
07 квiтня 2023 13:45

У Києві чоловік вилаяв інспектора з паркування за евакуйовану на штрафмайданчик машину та погрожував йому посвідченням працівника Офісу Генпрокурора.

Відповідне відео опублікував журналіст Костянтин Андріюк. Інцидент стався на Подолі біля трамвайних зупинок на вулиці Спаській, проте коли саме це сталося - не вказано.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На кадрах помітно, що до інспектора, який контролював процес евакуації автомобіля, підійшов якийсь чоловік із питаннями, де його машина Opel. Інспектор відповів йому, що автомобіль забрали на штрафмайданчик. Чоловік ще кілька разів перепитував, де його авто, на що отримував ту ж саму відповідь.

Потім він раптово дістав посвідчення співробітника Офісу Генпрокурора і знову поставив те саме запитання, ймовірно, сподіваючись, що це змінить реакцію інспектора.

Отримавши відповідь вже з поясненням, що машина стояла на зупинці громадського транспорту та порушувала правила дорожнього руху, автохам попросив показати йому посвідчення співробітника Інспекції з паркування, а після цього наказним тоном сказав інспектору дати його особистий номер телефону. Інспектор відмовився це робити.

Тоді чоловік почав хамити, нецензурно висловлюватись і зі словами "вы что, бл*ть, вообще ох*ели?" знову спитав, де його машина. Цього разу інспектор попросив його не висловлюватись і назвав адресу штрафмайданчика, де можна забрати автомобіль.

Чоловіка ця відповідь не влаштувала, він продовжив обурюватися, сфотографував інспектора і врешті-решт пішов з місця події.

Що відомо про порушника?

Інспектор на відео прочитав його прізвище - порушником ПДР виявився Микола Миколайович Закриничний.

На сайті Генпрокуратури вдалося знайти такого працівника. У 2016 році він значився як "комендант відділу експлуатації будівель та споруд та соціального забезпечення управління матеріально-технічного забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення Генпрокуратури України".

Хто такий закриничний Микола Миколайович.Хто такий закриничний Микола Миколайович. Фото: old.gp.gov.ua

Реакція поліції

У коментарі "ТСН" у прес-службі поліції повідомили, що співробітники Подільського управління не отримували на лінію "102" звернення щодо цього випадку. Проте вони вже зареєстрували подію та проводять перевірку, щоб встановити всі деталі інциденту.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах