За "спіймання" мотоциклістів у Голосіївському парку можна отримати винагороду

За "спіймання" мотоциклістів у Голосіївському парку можна отримати винагороду.

За "спіймання" мотоциклістів у Голосіївському парку можна отримати винагороду. Фото: grandgames.net

Події
27 квiтня 2023 21:19
Автор: Дарья Кунец

Жителі Голосіївського району вирішили розпочати "полювання" на людей, які заважають іншим відпочивати та псують природу тим, що катаються територією парку на мотоциклах.

Щоб охочих "полювати" на мотоциклістів було багато, пропонується матеріальна винагорода. Якщо "мисливець" зафіксує на фото номери байкера, йому виплатять 1000 гривень, якщо ж "мисливець" затримає мотоциклістів до приїзду поліції та охорони парку, на нього чекає велика сума – 5000 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Шукатимуть порушників, які їздять територією Національного парку Голосіївський та парку ім. Рильського. Про це повідомили у фейсбук-групі "Сусіди.Голосіїв". Гроші виплачуватиме саме громада Голосіїв. Винагороду за фотографування або затримання порушника видаватиме адміністратор групи.

Затримання порушника – це зупинка мотоцикліста до приїзду поліції та охорони НПП без застосування фізичної сили. Небайдужі громадяни можуть підняти ставки та виплачувати ще більше грошей через групу.

Існують також офіційні штрафи для порушників. Заїзд мото/авто техніки до парку карається штрафом у 3500 гривень за кожні 100 метрів проїзду територією НПП.

Усі "мисливці" повинні записати телефон 0677364080, ним можна зателефонувати директору НПП для виїзду охорони. Також треба зателефонувати до поліції.

Нагадаємо, 2021 року Vgorode писав, що автохами знесли нові шлагбауми в Голосіївському парку. Шлагбауми не зупинили автомобілістів і вже за кілька днів місцеві жителі помітили, що проїзд виявився відкритим, а в парку вже стоять машини любителі пікніків.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах