На Володимирській на даху багатоповерхівки зводять надбудову: це вже друга спроба

На Володимирській на даху багатоповерхівки зводять надбудову: це вже друга спроба.

На Володимирській на даху багатоповерхівки зводять надбудову: це вже друга спроба. Фото: Facebook/Оксана Левченя

Події
04 червня 2023 12:22

У Києві на вулиці Володимирській, 4 вже вдруге намагаються звести надбудову на даху багатоповерхового історичного будинку.

Подібне вже траплялося у 2021 році. Тоді місцеві жителі поскаржилися до Шевченківської РДА та незаконне будівництво зупинили. Чоловік, який зводив цю споруду, пояснив свої дії тим, що він намагався вирішити проблему підтоплення нижніх поверхів під час дощів та снігопадів. Столична влада провела бесіду з ним, після чого той визнав свою провину, вибачився та розібрав надбудову.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через два роки ситуація знову повторюється. Киянка Оксана Левченя написала, що на даху історичної будівлі зводять другий незаконний поверх.

Один поверх на даху будівлі вже готовий, проте місцева влада не зупинила роботи, тому власники будинку змогли продовжити будівництво.

На Володимирській на даху багатоповерхівки зводять надбудову: це вже друга спроба.На Володимирській на даху багатоповерхівки зводять надбудову: це вже друга спроба. Фото: Facebook/Оксана Левченя

Оксана звернулася до співробітників Департаменту благоустрою, зазначивши, що незаконна "теплиця" не лише порушує норми будівництва, а й зовсім не вписується в дизайн усієї будівлі, яка є пам'яткою архітектури.

- Поки ППО закриваюсь небо - власники будинку номер 4 На Володимирській вулиці завзято докидають пару поверхів, щоб встигнути під прикриттям війни непомітно їх добудувати. Ось це називається справжня , майже релігійна віра в перемогу: хто б його строїв, якби сумнівався! – написала вона.

На Володимирській на даху багатоповерхівки зводять надбудову: це вже друга спроба.На Володимирській на даху багатоповерхівки зводять надбудову: це вже друга спроба. Фото: Facebook/Оксана Левченя

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах