Командиру "Мрії" пропонують заплатити 20% податку зі збору на безпілотники

Податкова хоче 20% податку у командира "Мрії" за збір на безпілотники -

Податкова хоче 20% податку у командира "Мрії" за збір на безпілотники - фото: youtube.com Dmytro Antonov

Події
07 червня 2023 12:38

Пілотові Дмитру Антонову, який був командиром екіпажу Ан-225 "Мрія", пропонують заплатити 20% податку з тих грошей, які він зібрав на допомогу ЗСУ.

Так, на своєму Youtube-каналі про українську авіацію Антонов протягом кількох місяців збирав гроші на закупівлю розвідувальних безпілотників "Аист-100" для української армії. Коли вдалося зібрати 3 мільйони 300 тисяч гривень, він перерахував гроші фонду "Повернись Живим". Фонд додав третину від зібраної суми та закупив чотири дрони "Лелека-100".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

І після доброї справи Дмитро Антонов отримав листа від податкової служби. За словами пілота, йому пропонують заплатити 20% від зібраних коштів – це 660 тисяч гривень.

- Вже всі гроші, які були зібрані, перебувають у літаках Лелека-100, а вони літають на фронті в окремій 43-ій артилерійській бригаді, - казав Антонов.

Пілот не розуміє державу в цьому питанні і не розуміє, як незабаром проводити збір на відновлення літака "Мрія" через такі труднощі. Щойно він знайде шляхи вирішення цього питання – він пообіцяв розповісти.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах