Дружина судді, який збив у Києві на смерть нацгвардійця на блокпосту, намагалася підкупити сім'ю загиблого

Місце ДТП одразу після того, що сталося.

Місце ДТП одразу після того, що сталося. Фото: dbr.gov.ua

Події
16 серпня 2023 16:25

Суддя та його дружина, як і раніше, сподіваються уникнути відповідальності за ДТП зі смертельним наслідком, що сталося навесні, або щонайменше зменшити ступінь покарання. Для цього вони вирішили надсилати гроші дружині загиблого.

Нагадаємо, в ніч на 26 травня суддя Олексій Тандир, п'яний, на смерть збив 23-річного нацгвардійця Вадима Бондаренка. Сталося це на блокпосту у Києві.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після цього суддя намагався уникнути відповідальності за водіння у п'яному вигляді, що спричинило ДТП. Тандир відмовився проходити огляд на стан сп'яніння у лікарні. Згодом у судді таки взяли аналізи, але замість сечі він здав на аналіз воду та слину. Але навіть у його слині виявили сліди алкоголю, повідомляє NV.

Дружина загиблого нацгвардійця Ганна розповіла про те, що дружина Тандира Людмила вирішила підкупити її і переводила їй анонімно гроші на її банківську картку.

Ганна здогадалася про те, що гроші їй надсилають представники сім'ї судді лише після того, як на судовому засіданні суддя Тандир заявив, що його сім'я надає фінансову підтримку сім'ї загиблого.

Загалом було здійснено чотири перекази на загальну суму 18 тисяч гривень.

Дружина загиблого Ганна вирішила відмовитися від цих грошей. Вона заявила, що на наступне судове засідання прийде її батько та віддасть адвокатам Тандира гроші.

Ганні потрібно тільки одне, щоб суддя, який убив її чоловіка, сів у в'язницю. "Він убив Вадима, зруйнував наше життя", - сказала Ганна.

Нагадаємо, за сім місяців 2023 року в Київській області сталося 957 ДТП із постраждалими, у яких 1212 осіб отримали пошкодження, а 110 – загинули.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах